Buscar este blog

jueves, 8 de abril de 2010

TORNEIG DE PREBENJAMINS A DELTEBRE






















TORNEIG DE PREBENJAMINS A DELTEBRE

DIES 2, 3 i 4 d’abril


Un altre cop de torneig, aquest cop a Deltebre, al camp del Jesús i Maria coincidint amb les vacances de Setmana Santa. Hi participaven les categories de prebenjamins, benjamins i alevins repartits entres els camps de Jesús i Maria, Sant Carles de la Ràpita i la Cava que és on van celebrar la final i la cerimònia de clausura i entrega de trofeus.

El primer dia només vam tenir un partit contra el Tortosa. El resultat :3-3 gràcies a un pèssim arbitratge afavorint descaradament al Tortosa. Guanyàvem 3-1 quan a un xiquet de La Sénia li van fer una falta i estava a terra plorant. L’arbitrador es va girar d’esquena i no va parar el joc així els de Tortosa van aconseguir el 3-2. Ja fora de temps va arribar el 3-3 que esperava per pitar el final del partit. No passa res. Els xiquets van jugar molt bé que és el que importa.

Dissabte ja se’ns va girar més feina amb quatre partits. Al matí en vam jugar dos, un amb els companys de l’Ametlla de Mar que vam guanyar i l’altre amb l’escola del barça Hong Kong que, evidentment, vam perdre però no ens vam deixar golejar. Vam disfrutar amb la qualitat del joc d’aquells nens i ens va cridar l’atenció la seva disciplina. Vam quedar 7-0, per a nosaltres molt bon resultat. Vam anar tots junts a dinar i vam continuar amb els partits de la tarda. El primer contra el Jesús i Maria, com que el vam guanyar havíem d’esperar quin equip guanyava al camp de la Cava i jugar contra ell. L’equip va ser selecció Terres de l’Ebre. Vam guanyar 7-3. Resultat increible si tenim en compte que vam jugar contra els millors jugadors de cada equip de les nostres terres.

Diumenge en principi no havíem de jugar però al guanyar aquest partit amb la selecció Terres de l’Ebre vam quedar finalistes. Vam jugar, doncs, l’últim partit amb el Barça Dubhait i vam tenir l’honor d’encetar nosaltres el marcador. Després van venir 7 gols més però en contra que vam acceptar molt dignament.

Tots els jugadors han estat genials però cal destacar al porter, Eloy, qui porta menys de tres mesos fent de porter i sembla que porti tota la seva curta vida. Hem jugat amb equips molt superiors a nosaltres per la qual cosa ha tengut molta feina i ens ha deixat boca-badats amb aturades d’autèntic mèrit, fins i tot va aturar un penal de l’escola del Barça Hong Kong que no s’ho crieia ni ell mateix.

No cal dir que els xiquets han disfrutat i han aprés moltíssim. Derrotats físicament però amb l’autoestima pels núvols que és l’important. Ànims i a continuar amb aquestes ganes d’aprendre.

Agrair als pares per sacrificar gairebé tots els caps de setmana i fins i tot les vacances per acompanyar als seus fills als partits, recolzar-los i animar-los. Penseu que tot sacrifici acaba tenint la seva recompensa. Segur que aquests xiquets, de grans, recordaran amb nostàlgia aquestes excursions pels camps de futbol de tota la comarca.