Buscar este blog

miércoles, 31 de marzo de 2010

LA SENIA 12 AMPOSTA BLANC 4


Jugadors: Alan, Roger, Ivan, Eloy, David Martin, David verge, Marc Cortes, Marc Aspa, Héctor i Albert.

Primer quart 2-0
Segon quart:1-0
Tercer quart: 3-0
Quart quart: 3-0

Gols: Albert (4), Eloy (2), David Verge (2) i David Martin (1)

Fàcil victòria per a l’equip de la Sénia. Els jugadors locals clarment superaven als d’Amposta en físic i edat, gairebé ens sabia greu quan els marcàvem gol amb el porteret tan petit que tenien els companys d’Amposta però el futbol és així. A nosaltres també ens ho han fet i aquest cop els punts s’han quedat a la Sénia.
Molt bé nois, continueu amb tantes ganes de jugar com fins ara

martes, 30 de marzo de 2010

TORNEO ROSELL DE PREBENJAMINES




Els prebenjamins de la Sénia IMPARABLES!!!

Dissabte dia 27 de març vam anar a participar en un torneig de prebenjamins organitzat pel Rossell en motiu de la Fira de Sant Josep.

Els equps convidats van ser Tortosa, Santa Bàrbara, Vinarós, la Sénia i els dos equips que tenen a Rossell, Rossell blau i Rossell negre.

A les 15.30 h. vam jugar el primer partit amb el Rossell negre.
A les 16.30h. vam tornar a jugar, aquest cop contra el Vinarós. Com que vam guanyar tots dos partits vam passar a la semifinal i vam jugar contra el Tortosa que també vam guanyar. Equips finalistes: Santa Bàrbara i la Sénia, guanyant, finalment, l’equip de la Sénia.
Tant xiquets com pares estàvem eufòrics, vam anar per participar , ningú no s’esperava guanyar. El premi, una copa, res més que una copa però per a ells, el fet d’haver-la guanyat i d’haver guanyat el torneig no té preu.
“Avui és el dia més feliç de la meva vida” vaig sentir que deia un nen de la Sénia a la seva mare quan encara no s’havien classificat, la qual cosa demostra que la felicitat la tenia per participar, no per guayar.
Penso que d’això n’hauríem d’aprendre els pares. De vegades, sense voler, ens impliquem massa amb el joc. No ho fem amb cap mala intenció, ho fem per ells, perquè es sentin recolzats, els cridem des de les grades, els aplaudim, els corregim, els felicitem, fins aquí tot correcte però, massa sovint, sense adonar-nos-en, humiliem l’equip contrari, ens enfadem i, fins i tot, arribem a l’insult entre entrenadors o pares.
Poseu-vos al lloc dels postres fills, mentre vosaltres us insulteu, el vostre xiquet està lluitant pel seu equip i jugant tant bé com sap, encara que perdin, quan surten de la dutxa ja no se’n recorden de si han guanyat o han perdut i tu te’n recordes per sempre de la discusió que has tingut amb no sé qui. Aprenem d’ells, anem al cam de futbol a passar-ho bé, aplaudim tant els encerts com els gols i gaudim de veure com els nostres fills es superen dia a dia a la vegada que fan amics i s’ho passen bé fent el que més els hi agrada: jugar al futbol. Ensenyem-los a perdre amb humilitat: Heu jugat bé però els altres han jugat millor i han guanyat, no passa res. Ensenyem-los a respectar l’equip contrari, són companys al terreny de joc, mai enemics. Juguem uns contra el altres però mai amb patades ni insults i que guanyi el millor!!! Penseu que aquests valors els acompanyaran la resta de la seva vida i que algun dia ens ho agrairan.

Res més, agrair als Rosellans per haver-nos convidat al seu torneig i desitjar-los molta sort el que ens queda de lliga. Gràcies, companys, ja que amb el ¨Rossell som companys, juguen al campdel Rossell però pertanyen al Club de futbol la Sénia.

Ànims i fins una altra!!!


domingo, 28 de marzo de 2010

GANDESA 5 LA SENIA 1


Entrenador: Albert Villarroya

JUGADORS: JOSE JUAN, JONATHAN, CARLOS, MANEL, LLAVERIA, JORDI, JORGE, DÍDAC, KEVIN, ERIC I PAU R.
GOLS: 1-1 Carlos (p.)

Mal resultat de l’infantil al camp d’un dels equips que ocupen les zones baixes de la classificació.
El partit va començar malament, amb un gol en contra al minut 4. No obstant, el conjunt senienc va aconseguir sobreposar-se a aquest mal inici, i va començar a jugar cada vegada una mica millor. Fins que als primers minuts de la represa es va evidenciar aquesta bona imatge, aconseguint l’empat amb un gol de penal.
Quan millor estava jugant el conjunt visitant, es va trobar amb dues contres, que van acabar en dos gols, en pocs minuts, i ja no va haver reacció possible. Finalment, als darrers minuts, el Gandesa va marcar dos gols més, deixant clar que per competir es necessita més profunditat de planter, i que amb onze jugadors justos, poca cosa es podia fer.

ROSELL 3 LA JANA 1

DIEGO; PALLARES, J.FERRERES, FELIPE, JUANJO; JOAN GINER, JOFRE, RAUL, SAM, RAMON; JOTA.

També han jugat: ALIN, ALEIX, ORIOL i TORRES.

Gols:
1-0 JOTA
2-0 SAM
3-0 JOAN GINER
3-1 LA JANA

Victòria molt important del C.E. Rossell al seu camp.

La primera part ha estat molt disputada. El C.E. Rossell ha tingut moltes ocasions clares de gol però, el gol no ha arribat fins al minut 45. Gol obra de Jota desprès d’una molt bona jugada col·lectiva.
La segona meitat ha començat amb un Rossell que volia matar el partit prompte. El gol ha sigut obra del capità Sam. Amb aquest resultat el Rossell s’ha sentit molt còmode al camp i ha tocat molt bé el baló. S’han desaprofitat algunes ocasions de gol però al final Joan Giner ha rematat al fons de la xarxa un bon centre d’Alin.
Desprès del 3-0 l’equip local haguera pogut marcar més gols. Als últims minuts de joc La Jana ha marcat el seu gol desprès d’una contra.

Amb aquest resultat el Rossell continua 3r, ja que el Sant Mateu ha guanyat el seu partit contra el Salsadella.

Destacar la bona afluència de públic que hi havia al camp de “La Planeta” ja que a Rossell aquest cap de setmana s’ha celebrat la XX Fira de Sant Josep.

D’aquí dos setmanes el Rossell disputarà el seu partit al camp del Villafranca

ASCO 4 LA SENIA 1

JUGADORS: JAIRO, JUAN, ROGER, JOEL, MIRÓ, ORIOL, CAPI, AITOR, ÀLEX, QUIM I JAUME;
TAMBÉ: MIHAI
GOLS: Miró (1)
DESTACATS:Miró
Es presentava un partit molt complicat a causa, sobretot, de les nombroses baixes de l'equip senienc i, tot i que s'ha intentat fins a l'últim moment, no ha pogut ser. L'equip ha jugat amb un mig del camp totalment experimental i l'equip ho a notat, ja que diversos jugadors han hagut de jugar a un lloc totalment diferent a l'habitual. L'equip visitant ha dominat clarament el partit i al descans ja guanyava per 2-0. Tot i això, l'equip ha millorat a la segona part i ha plantat cara fins al final. A falta de dos minuts ha arribat la recompensa a l'esforç realitzat amb el gol de Miró. No obstant, l'equip ja estava jugant amb 10 jugadors a causa de la lesió d'Aitor i l'absència de suplents. Finalment, la inferioritat numèrica i la clara vocació ofensiva de l'equip han provocat dos gols seguits de l'equip local, establint un diferència final força exagerada, ja que l'equip ha tingut opcions fins al final.

LA SENIA 2 AMPOSTA B 2

Alineació: Eduard, Joel, Èric, Dídac, Bort, Pau, Robert, Xavi G, Marc, Joan i Joan Marc. Banqueta: Tomàs, Àlex i Chis
Gols : Eric , Joan Marc
En els primers minuts La Sénia ha desaprofitat algunes ocasions per avançar-se i fins i tot ha enviat una pilota al pal. Ha sigut Èric qui ha marcat el primer gol per a La Sénia en rematar un corner amb el peu des del segon pal. Al començament de la segona part la Sénia ha marca el 2-0 mitjançant un xut de Joan Marc amb l'esquerra. Quan el partit semblava decidit, l'Amposta ha marcat dos gols en 5 minuts: el primer en aprofitar una pèrdua de pilota al mig de camp, i el segon en aprofitar una pilota morta dins l'àrea menuda després d'un corner. A partir d'aquí domini altern i poques ocasions per als dos equips.

JESUS CATALONIA 1 LA SENIA 3


MOMENTOS DE GANAR Y SOÑAR

C. F. LA SÉNIA : Kevin, Morales, Josep Antoni, Dídac Abella, Martí Vinyals, Alex Marquez, Julen, Ramón, Mayo, Cristian Guzmán, Julià.
Sustituciones: Cristian, Pablo
Goles: 1-0 (1'); 1-1 Ramón (23'); 1-2 Julià (27'); 1-3 Cristian Guzmán (60') penalti
CRÓNICA
La Sénia ganó con justicia. El hambre de puntos para poder salir del infierno del último lugar hizo que los jugadores seniencs mostraran su mejor cara y la victoria se fraguó desde el momento en que se recibió el gol de los locales en el primer minuto del encuentro.
La superioridad en todas las lineas bien diseñadas por Alfredo Fuster se hicieron latentes durante todo el partido y el revulsivo de Cristian Sorolla en la delantera por falta de efectivos, se notó notablemente con más profundidad de balón en las jugadas de ataque. Ramón y Julià fueron los encargados de encarrilar el encuentro a favor de los jugadores grogets en la primera mitad y en el segundo tramo del partido Cristian Guzmán hizo subir al marcador el 1-3 final en un penalti provocado por Sorolla.
Super Kevin, el porterazo senienc, salvó los muebles el dos paradas a los delanteros del Jesus en plan Valdés, hay portero y muy bueno.

ALDEANA 4 LA SENIA 0

Marta Munuera Marta Vila Raquel Garcia Miriam Serrano Maria Vidal Sandra Verge Sarai Girona
Suplents:Mireia CortezLea Fernandez
Gran primera part de l'equip senienc, amb un resultat de 1-0 on l'equip a tingut diverses oportunitats per poder empatar el partit, fins que al minuts 30 de la primera part ha expulsat injustament amb roja directa a Marta Vila per sacar una falta sense demanar barrera, on l'arbit en aquest moment s'ha carregat el partit.Gran actuació de la portera senienca Marta Munuera.Cal destacar també, que l'Aldea a guanyat 5-0 però a l'acta el senyor col.legiat nomes a possat 4-0.Penosa actuació arbitral.

sábado, 27 de marzo de 2010

AMPOSTA 6 LA SENIA B 10


Alineació: Porteria: Jordi Dauden i Daniel Martínez Terreny: Jordi Querol, Renato Ille, Daniel Martínez, Jose Hernández, Pos Sabaté, Samuel Gallardo, Marc Cabanes, Gerard Fàbrega i Albert Abella.
1r.Quart: 0-3 Han començat el partit amb moltes ganes i això avui s'ha notat. Renato ha obert marcador i l'han seguit Daniel que a recuperat una pilota que Pol ha enviat al pal per a marcar el segon i per al tercer una bona jugada entre Renato i Jose no l'ha deixat perdre. 2n.Quart: 0-1 Els ha costat aguantar però Albert no ha desaprofitat l'ocasió per a la tranquil·litat de l'equip. 3r.Quart: 1-0 Aquest quart ha estat més relaxat pel que fa el joc l'únic gol l'ha fet l'Amposta de falta indirecta amb un xut imparble tot s'ha de dir. 4t.Quart: 1-3 No s'han deixat intimidar i després que l'Amposta marqués el seu gol, els jugadors han atacat i sentenciat el partit. Gols de Albert, Renato i Jose.

LA SENIA 0 ALDEANA 1

CHIS QUIM, ORIOL, ERIC, FRAN, JOAN ABELLA, DAVID, PABLO, MARTI, ANDER Y JOAN MARC

JOAN ZARAGOZA Y JOEL

viernes, 26 de marzo de 2010

HABRA CESPED ARTIFICIAL

El jueves dia 25 se aprobo en asamblea de socios la puesta en marcha del cesped artificial con la ayuda del ayuntamiento y una subvencion que esta ya confirmada . A finales de año La Senia tendra cesped artificial

jueves, 25 de marzo de 2010

LA SENIA 2 AMPOLLA 2







JUGARON: RAIMON , ARKAITZ, FELIX , MARCE, PACHA, JOAN VILARROYA, ALFONSO, JORDAN , JORDI TOLOSA, IVAN LOZANO, POL
SALIERON , LITMI, XIMO
GOL:JORDI TOLOSA, IVAN.
RECORD TOTAL : ONCE JORNADAS INVICTO
Despues de una buena racha de resultados en nuestro feudo donde muchos pocos equipos han conseguido sacar puntos ( Gandesa, Reddis,Icomar y Valls) en las ultimos encuentros el equipo senienc ha bajado la guardia en nuestro feudo, el penultimo visitante gano 0-1 el Torredembarra a pesar de que luego la federacion fallo a favor de La Senia y en esta jornada el Ampolla con un buen planteamiento saco un punto de nuestro feudo. El Ampolla se adelanto al marcador por mediacion de un penalti , el equipo senienc empato con el sexto gol de esta campaña de Jordi Tolosa y el Ampolla se adelantaria nuevamente con 1-2 en un contrataque. En la segunda parte Ivan conseguiria el empate y asi y su gol octavo de esta temporada. Resultado justo donde el equipo senienc no fue el de otros encuentros pero al menos consiguio un nuevo punto y asi estar ya once jornadas imbatido, una jornada mas , un record para el record de los guinnes y esperemos que dure muchas jornadas mas.

LA SENIA- TORREDEMBARRA , TRES PUNTOS PARA LA SENIA.

Por alineación indebida de un jugador del equipo visitante la federación ha dictaminado dar tres puntos a La Senia encuentro que perdió 0-1

CATEGORIA YA SALVADA.

Se puede pedir algo mas , después de dar los tres puntos La Senia la federación nuestro equipo bate el record de once encuentros imbatido y segundo mejor equipo de la segunda vuelta de los 18 participantes de 1 Regional y mas cerca de posiciones de ascenso que de descenso y matemáticamente el equipo ya esta salvado , pues el quinto por la cola ha conseguido en 25 jornadas 24 puntos osea que con este promedio consigueria 34 puntos al final de temporada y para ello La Senia no tendría que conseguir ni un punto. De momento el equipo senienc ha conseguido mejor marca que la pasada temporada 42 puntos y quedo clasificado en el puesto 14 , cual quedara clasificado esta campaña como mínimo el puesto catorce esta garantizado, es lo importante asegurar la permanencia ya es un éxito, lo demás ya es un milagro porque con un equipo del pueblo estar donde se esta en la 1 Regional hay que sacarse el sombrero a los jugadores por su esfuerzo y entrega cada temporada y al mister Guardiola de La Senia “ Mister Placid “

martes, 23 de marzo de 2010

SUERTE GESTORA

SUERTE GESTORA
Por segundo año en memos de un año el club esta en manos de una gestora , les deseamos a los nuevos componentes, suerte que la necesitan y deseamos al proyecto se una mas gente con el fin de que el club vuelva a sus origenes y el futbol base sea el estandarte del club.

EDUARD ODENA DEJA EL CARGO

EDUARD ODENA DEJA EL CARGO
El presidente de esta entidad presento la dimisión el pasado día 15 y se ha hecho cargo del club el resto de la directiva formado por Ines Querol, Maria Rosa Torres, Carlos Muñoz, Lluis Capseta, Jordi Dauden, Pau García, Sergio Saulo y Alfredo Fuster.

LA SENIA 8 ULLDECONA ROIG 8


DANI, SERGIU, FELIX, OSCAR, FERRAN, ROGER, GERARD.
També: MARC, JORDI, BIEL, JOAN, NEUS, QUIM, DAVID, STEFI.

Gols: OSCAR, FÈLIX


Gran partit el viscut al municipal senienc en que s’enfrontaven els dos primers classificats de la categoria. El dos equips han sortit molt concentrats sabent de l’ importància dels 3 punts i han ofert un partit molt intens i amb gran joc a tots els aficionats que omplien les grades del camp.
L’equip senienc ,molt ben guiat pels seus entrenadors, a agafat la batuta del partit des del principi creant ocasions de gol sense poder aconseguir avançar-se al marcador. Els dos primers quarts han sigut de domini altern, amb més ocasions per als seniencs però sense sort de cara a porta. Els dos primers quarts han acabat amb el resultat de 0-0.
El tercer quart els seniencs, sabedors de la importància de guanyar el quart, s’han abocat a la porteria rival i ha disposat de nombroses ocasions per mitjà de Roger, però el gol ha arribat mitjançant un gran llançament de falta de Oscar. El quart ha acabat amb el resultat de 1-0.
El quart quart ha començat de la millor forma per als seniencs quan al minut 1 s’han avançat al marcador mitjançant Fèlix després d’un llançament des de la cantonada de Ferran. A partir d’aquest gol els falduts han avançat línies fins aconseguir el gol de l’empat desprès d’un dels pocs errors de la defensa local. Els seniencs ho han seguit intentant però no han tingut sort i han sigut els falduts qui han aconseguit marcar desprès d’un potent xut al que Dani no ha pogut fer res. Els locals ho han seguit intentant i han tingut l’empat amb un mano a mano entre Gerard i el porter en que el faldut ha estat més encertat. El quart ha acabat amb derrota per 1-2.
Al final empat. Amb el regust de boca de haver pogut aconseguir la victòria però sabent també que jugadors i entrenadors ho han posat tot de la seva part!!!
Destacar la gran actitud mostrada per tots els jugadors, alguns amb pocs minuts però sabedors per part dels entrenadors que en propers partits tindran la seva oportunitat.
Animar als jugadors i entrenadors a seguir treballant amb les mateixes ganes que fins ara han demostrat. Junts formen un gran equip!!!

lunes, 22 de marzo de 2010

ROSELL 9 LA SENIA 7

Entrenador: Enric Zaragoza

Jugadors: Marc Cortés, Marc Aspa, David Martin, Héctor, Albert,
Alan, Ivan, Dan i Roger.

A la porteria: Eloy

El primer quart vam empatar, el segon i el tercer quart els
vam perdre i l’últim el vam guanyar.

Molt ben jugat el partit dels prebenjamins al camp del Rossell
amb els líders de la lliga amb clar avantatge físic.

No hem aconseguit guanyar però hem aguantat i molt i ha estat
Una derrota molt digna i en camp contrari.

Admetre que el Rosell ha dominat durant tot el partit però hem
aguantat molt bé i no ens hem deixat golejar.

El porter de la Sénia ha tengut, doncs, molta feina però s’ha
defensat molt bé amb grans aturades.

Felicitats xiquets, fins i tot quan perdeu estem orgullosos del
bé que jugueu.

domingo, 21 de marzo de 2010

TIRIG 0 ROSELL 3

DIEGO; PALLARES, ALEIX, J.FERRERES, JUANJO; JOAN GINER, JOFRE, RAUL, SAM, RAMON; JOTA.

També han jugat: JORDAN, TORRES, ORIOL i LLORENÇ.


Gols:
0-1 JOTA
0-2 JOTA
0-3 JOTA

El Rossell ha guanyat el seu partit conta el TIRIG al camp del SANT MATEU, ja que el seu camp s’està arreglant.

El partit s’ha sentenciat a primera part, ja que ha acabat amb 0-3. Els tres gols han segut obra de Jota, que ja està recuperat de la seva lesió. El resultat haguera pogut ser molt més ampli per les diverses ocasions desaprofitades.
Durant la segona part ha baixat el ritme del partit degut al mal estat del terreny de joc ja que hi havia molt de fang perquè ha estat plovent durant tot el partit.
Al final del partit Jota haguera pogut fer el seu quart gol si no haguera fallat un penalty comès sobre Ramon.
El resultat ha sigut just ja que el Tirig no ha tingut massa ocasions de gol.

El pròxim diumenge al camp “La Planeta” de Rossell es disputarà el partit Rossell - La Jana.

LA SENIA 0 EBRE ESCOLA 2

Alineació: Chis, Joel, Sergi Bort, Xavi Garcia, Èric, Rafa, Joan, Dani, Robert, Joan Marc i Ferran. Banqueta: Jesús, Sergi Bel, Tomàs i Xavi Pomada.
Partit perdut injustament davant del líder i ja campió, que no ha demostrat en cap moment cap d'aquestes dues condicions. La Sénia ha tingut una doble ocasió de gol només començar el partit, i una altra de cap de Ferran al final de la primera part. Els visitants cap ni una durant la primera part: el gol ha vingut d'una falta sacada des de l'esquerra, i molt més avançada del que corresponia, i Rafa, en intentar rebutjar i amb molta mala sort, ha introduït la pilota a la seva porteria. A la segona part, la mateixa tònica: las Sénia ho ha intentat però sense encert de cara a porta, i els visitants fiant-ho tot a sentenciar a la contra. El 0-2 ha vingut al final del partit i arran del que ha paregut un fora de joc molt clar, però l'arbitre, mal col·locat durant tot el partit i a qui la jugada ha agafat a mes de quaranta metres, no ha vist. A partit d'aquí s'ha organitzat una tangana que ha acabat amb un jugador de cada equip expulsat.

LA SENIA 7 AMPOSTA 9

Alineació: Porteria: Jordi Dauden Jugadors: José Hernandez, Sergi Aparicio, Jordi Querol, Marc Cabanes, Lluís Capitan, Samuel Gallardo , Renato Ille, Daniel Martínez, Albert Abella i Estefi.



Partit tranquil en que et queda la sensació d’haber pogut donar una mica més, però en l’últim quart sí que hi ha hagut una mica més de nervi, encara que no ha estat suficient.

1r.Quart: 0-0

2n.Quart: 1-1 Gol de Renato. Juagada molt ben feta per part de l’equip en que Renato ha sabut rematar.

3r.Quart: 0-2

4t.Quart: 1-1 Gol de Lluís, un bon xut del porter ha situat la pilota a mig del camp, que Lluís ha aprofitat per desmarcar-se i fer el gol de l’empat.

sábado, 20 de marzo de 2010

LA SENIA 1 ATMETLLA 5

EDUARD ODENA DEJA EL CARGO
El presidente de esta entidad presento la dimisión el pasado día 15 y se ha hecho cargo del club el resto de la directiva formado por Ines Querol, Maria Rosa Torres, Carlos Muñoz, Lluis Capseta, Jordi Dauden, Pau García, Sergio Saulo y Alfredo Fuster

LA CAVA 0 LA SENIA 7

EDUARD, QUIM, ORIOL, ERIC BARREDA, FRAN, MARTI, RAFA, PABLO, JOAN ABELLA, JOAN ZARAGOZA, Y JOAN MARC
SALIERON :DAVID, PAU, DANI, SERGI, Y FERRAN
GOLES: JOAN ZARAGOZA (P), JOAN ABELLA (2) JOAN MARC, MARTI (2) Y FERRAN

EDUARD ODENA DEJA EL CARGO
El presidente de esta entidad presento la dimisión el pasado día 15 y se ha hecho cargo del club el resto de la directiva formado por Ines Querol, Maria Rosa Torres, Carlos Muñoz, Lluis Capseta, Jordi Dauden, Pau García, Sergio Saulo y Alfredo Fuster

ICOMAR 1 LA SENIA 5


JUGARON . Rai, Marce, Ximo, Arkaitz, Limti, Jordan , Jordi tolosa, Alfonso, Vilarroya , Ivan Pol
Salieron , Carlos ,Pacha ,Ander.
Goles , Pol (3) Joan Vilarroya, Alfonso

QUINTA JORNADA IMBATIDOS EN CAMPO CONTRARIO
Con un equipo de circunstancias , con las bajas de hombres fijos en el once inial como Felix , Isaac o Manu y con una defensa novedosa y arriesgada a la vez se visitaba por primera vez el feudo del Icomar , uno de los colistas que solo había ganado cuatro partidos en su feudo. El equipo senienc a pesar de jugar en el campo mas pequeño de la categoría saco tajada con el 0-1 inicial gol de Pol que dio fuerza al equipo y sentencio al principio de la segunda con un segundo gol que hizo que el equipo local abriese lineas y asi el conjunto senienc marco dos goles en contrataque y Alfonso fallo un gol que hubiera supuesto el 1-6. El resultado justo frente a un Icomar que jugo muy nervioso y entre los propios jugadores en alguna ocasioon perdian un poco los nervios on ellos mismos .Una jornada mas el equipo senienc gano y con este resultado y la posible victoria del domingo frente al Ampolla el equipo senienc tendría asegurada la permanencia una temporada mas en esta categoría.

DATOS QUE ROMPEN RECORD
En las ultimas 19 jornadas solo se han perdido cinco partidos en las ultimas diez jornadas solo se ha perdido un encuentro y fue la pasada jornada , los diez últimos encuentros se han saldado con siete victorias, dos empates y la derrota reseñada . el equipo senienc esta a tres puntos de conseguir la misma puntacion que la pasada temporada a falta de nueve jornadas , el equipo senienc sigue siendo el mejor equipo de las ultimas diez jornadas de los 18 conjuntosde la Primera regional y es menos goleado de toda la temporada , recocords cada semana aumentan y ojo al dato cinco jormadas consecutivas que no se pierde en campo contrario ( Ulldecona, Hospitalet, Gandesa, Canonja , Icomar)

SEXTO MEJOR EQUIPO COMO LOCAL

1 REMOLINS 34 PUNTOS

2 VALLS 31 PUNTOS

3 JESUS 28 PUNTOS

4 LA CAVA 28 PUNTOS

5 GANDESA 26 PUNTOS

6 LA SENIA 26 PUNTOS

EDUARD ODENA DEJA EL CARGO

El presidente de esta entidad presento la dimisión el pasado día 15 y se ha hecho cargo del club el resto de la directiva formado por Ines Querol, Maria Rosa Torres, Carlos Muñoz, Lluis Capseta, Jordi Dauden, Pau García, Sergio Saulo y Alfredo Fuster

POL, UN GENIO DEL BALON
Un jugador después de su paso por números equipos se esta asentando en nuestro club donde lleva tres temporadas. Empezó en el fútbol base del Dertusa y Tortosa para después fichar por el fútbol base del Barcelona donde jugo con jugadores como Pique, Cesc, Messí, Marc Crosas en su etapa de juvenil en la primera division nacional. Dio un giro su vida y decidió el fútbol de alto nivel y se integro en el Rosell en la 1 Regional donde estuvo casi una temporada recalo después el la Rapitenca y Vinaroz donde no le acompaño la suerte por sus lesiones y desde la temporada del ascenso a segunda regional 2007/2008 esta integrado en nuestro club donde ha marcado 36 goles en las tres temporadas y faltan aun diez partidos para terminar la campaña y con el record de que ha batido la marca del año pasado cuando aun no ha finalizado la temporada. Jugador de gran clase que fue fundamental en su primera temporada del ascenso , la pasada en la segunda vuelta pues en la primera fase estuvo lesionado y en esta campaña que es el maximo goleador Jugador con gran clase, con pòder de gol y lo mejor de el que en cualquier momento puede hacer una genialidad no porque sea un jugador estrella que lo es es porque si jugo en el Barsa tiene genes de un gran clase y de mucha maestría en sus botas. Despues de esta jornada se ha colocado entre los doce primeros goleadores de la 1 Regional y a cuatro goles del record con La Senia donde marco 16 goles en su primera campaña en 1 Regional.

LA SENIA 0 ATMETLLA 1


Entrenador: Albert Villarroya
JUGADORS: IU, ALBERT, CARLOS, MANEL, JORDI, JULEN, JORGE, ERIC, KOKE, KEVIN i PAU R.
TAMBÉ: LLAVERIA i FREDERIC.
El partit disputat entre l’infantil senienc i el de l’Ametlla ha estat molt igualat, amb una part de domini per cada equip. El primer temps l’equip visitant ha disposat de les millors oportunitats per inaugurar el marcador, encara que s’ha arribat a la mitja part amb empat a zero. En el segon temps les ocasions han arribat a l’altra porteria, però en una contra dels arlequinats ha arribat l’únic gol del partit. Des del moment d’aquest gol fins al final, el partit ha estat un atac i gol favorable als locals, però quan la pilota no vol entrar, no entra.
S’ha de destacar l’actitud dels jugadors seniencs en tot moment, molt motivats a l’hora d’afrontar el partit, oblidant el resultat pèssim de la passada jornada.
EDUARD ODENA DEJA EL CARGO
El presidente de esta entidad presento la dimisión el pasado día 15 y se ha hecho cargo del club el resto de la directiva formado por Ines Querol, Maria Rosa Torres, Carlos Muñoz, Lluis Capseta, Jordi Dauden, Pau García, Sergio Saulo y Alfredo Fuster

LA SENIA 11 ALCANAR 0


OCHO GOLAZOS DE CAPITAN A LO MESSI

JUGADORS: MIHAI, JUAN, ROGER, MIQUEL, MIRÓ, GABI, ENRIC, AITOR, QUIM, JOEL AP. I CAPI;
TAMBÉ: JAIRO I ADRIÀ
GOLS: Capi (8) i Aitor (3)
DESTACATS: Capi i Aitor

Ha estat un partit amb poca història, el resultat ho diu tot. Als sis minuts, el resultat ja reflectia un 2-0 i a la mitja part un 5-0. A la segona part han arribat sis gols més. L'equip ha estat molt bé en general, encara que cal destacar la esplèndida actuació d'Aitor amb tres gols i, sobretot, de Capi que n'ha marcat vuit.
EDUARD ODENA DEJA EL CARGO
El presidente de esta entidad presento la dimisión el pasado día 15 y se ha hecho cargo del club el resto de la directiva formado por Ines Querol, Maria Rosa Torres, Carlos Muñoz, Lluis Capseta, Jordi Dauden, Pau García, Sergio Saulo y Alfredo Fuster

LA SENIA 1 ARNES 2

Marta Munuera
Marta Vila
Raquel Garcia
Paula Duck
Maria Vidal
Sandra Verge
Sarai Girona


Suplents:
Lea Fernandez
Paula Abella



Gran partit de les senienques davant un rival incomode, llastima que quan faltaven 5 minuts per finalitzar el partit ens van fer 1-2.
Cal destacar l'actuació de totes les jugadores que jo personalment les felicito pel gran partit d'ahir, no es van mereixer pedre. Ánim xiques!!!



Gol: Sandra Verge

EDUARD ODENA DEJA EL CARGO
El presidente de esta entidad presento la dimisión el pasado día 15 y se ha hecho cargo del club el resto de la directiva formado por Ines Querol, Maria Rosa Torres, Carlos Muñoz, Lluis Capseta, Jordi Dauden, Pau García, Sergio Saulo y Alfredo Fuster

martes, 16 de marzo de 2010

LA SENIA 9 ULLDECONA 7


Entr
enador: Enric Zaragoza

Jugadors: Marc Cortés, Marc Aspa, David Verge, David Martin, Héctor, Albert i Eloy
També: Ian, Alan, Ivan Dan i Roger.

Primer quart: 0-1
Segon quart:1-1
A la porteria: Eloy
Tercer quart:1-0
Quart quart: 1-0
A la porteria: Ian
Gols: Albert (2) i David Martin (1)

Nova i merescuda victòria dels més menuts. Ha estat un partit molt igualat sobre tot a la primera part, els dos últims quarts ha dominat clarament la Sénia amb moltes ocasions de gol que no s’han aconseguit materialitzar al marcador, tot i així, hem aconseguir sumar tres puntets més. Felicitar a l’equip que va començar la temporada perdent gairebé tot i ha estat capaç de remuntar i molt tot i tenint quatre partits ajornats pel mal temps.

Continueu amb aquestes ganes de jugar i de jugar bé.

domingo, 14 de marzo de 2010

GANDESA 2 LA SENIA 0


A CONTRA RELOJ

C. F. LA SÉNIA : Kevin, Jonathan, Josep Antoni, Dídac Abella (c), Martí Vinyals, Alex Marquez, Julen, Ramón, Mayo, Alexis, Cristian Guzmán.
Sustituciones: Mario, Sora, Pablo, Morales
Goles: 1-0 (30'); 2-0 (72')

CRÓNICA
Esta tarde en Gandesa, nuestro cadet, el de todos, el de todo un club, el senienc, no pudo puntuar ante un rival mucho más fuerte y poderoso. Unos chavales de Gandesa más grandes, con más físico pero con una cosa en contra, nuestro equipo, con más ganas, más moral y sobretodo con ganas de empezar la recuperación en los resultados y en la tabla.
Empieza bien el partido con varias ocasiones claras para avanzarse en el electrónico pero la mala fortuna hizo que no entrara el balón el portería, las ocasiones más claras fueron de Cristian pero no tubo fortuna en el remate final y los chuts salieron fuera. El dominio era alterno pero la buena defensa hoy de Dídac, Josep Antoni, Jonathan y Martí no dejaban en claridad de remate a los delanteros de Gandesa. Luego, empieza el recital del colegiado contra nuestro equipo. Primero en el gol de los gandesans en clarísimo fuera de juego, más de tres metros de diferencia entre el último defensa y el jugador que recibe y marca el gol. Como los jugadores y el cuerpo técnico replicó mucho la jugada fue el detonante que el personaje en cuestión fuera de ahí hasta el final del encuentro en contra de nuestro equipo.
En la segunda mitad el equipo senienc salió dispuesto a darle la vuelta al marcado con talento y pundonor pero ahí estaba el árbitro para quitarnos toda la ilusión con varios penaltis a favor sin pitarlos, por lo menos dos de ellos demasiado claros para pasar de ellos, y un par de ocasiones marradas por nuestros delanteros. En un contraataque con una jugada más que dudosa de fuera de juego nos clavaron el segundo gol que ya nos hicieron bajar los brazos dada la imposibilidad de jugar contra doce... Aún el personaje del árbitro expulsa a Mayo por forcejear con un adversario después de tener que soportar insultos y patadas del rival durante todo el encuentro.
Que aún tiempo para la salvación soñada
.

DERTUSA 4 LA SENIA 1

JUGADORS: JAIRO, JUAN, ROGER, MIQUEL, JOEL, GABI, ENRIC, AITOR, ÀLEX, CAPI I QUIM. També: MIHAI, ORIOL, MARC, J.DIEGO.GOLS: Quim (1)DESTACAT: Marc
S'ha acabat la bona ratxa de resultats que portava l'aleví. Llàstima perquè s'ha jugat contra un rival que està situat a la part alta de la classificació, però només estava a tres punts. No ha estat un bon partit de l'aleví. La victòria local ha estat ben merescuda, ja que ha tingut el control de la pilota gairebé tot el partit i ha gaudit de les millors ocasions. Tot i això, el nostre aleví ha tingut alguna opció a la primera part, al llançar dos pilotes al pal. La primera part ha acabat amb un 2-0 a favor del Dertusa. La Sénia ha tingut els seus millors minuts a l'inici de la segona part, en què ha retallat les distàncies gràcies a un gol de Quim. Però quan pareixia que l'equip podia aconseguir l'empat, ha arribat el gol visitant, després d'una contra molt ràpida. Això ha suposat la sentència del partit. L'últim gol ha estat a pocs minuts del final.

RAPITENCA 12 LA SENIA 0

Entrenador: Albert Villarroya
JUGADORS: IU, ALBERT, CARLOS, MANEL, PAU T., DÍDAC, LLEIXÀ, JORDI, JORGE, ERIC, KOKE.
TAMBÉ: PAU R., LLAVERIA i QUIQUE.
Mal partit, mal dia, molt rival... podríem estar tot el dia posant adjectius per definir el partit, i tots serien d’aquest caire, molt negatius.
L’equip senienc va afrontar el partit convençut d’endur-se una àmplia derrota de la visita al camp del líder, evidenciant-se aquesta predisposició en l’actitud a l’hora de saltar al camp. Es va sortir derrotat, i un equip com el que hi havia al davant no sol perdonar el que se li dóna fet... En van caure dotze, i haguessin pogut ser més.
Simplement, els jugadors han d’aixecar el cap, seguir endavant, i afrontar els propers partits d’una altra manera.

sábado, 13 de marzo de 2010

OLIMPIC 3 LA SENIA 0

Han jugat
Marta Munuera
Marta Vila
Raquel Garcia
Mireia Cortez
Maria Vidal
Sandra Verge
Sarai Girona
Suplents:Lea Fernandez
Miriam Serrano
Paula Abella

LA SENIA 3 CAMARLES 3


EDUARD, SERGI, BARREDA, QUIM, FRAN, PABLO, JOAN, RAFA, FERRAN, ANDER Y JOAN MARC
Tambien salieron: MARTI, ORIOL, JOAN ZARAGOZA

1-0 Joan a pasa de Joan Marc
2-1 Rafa aal saque de un corner
3-3 Pablo de corner

ULLDECONA 10 LA SENIA B 6


Alineació: Porteria: Jordi Dauden i Aleix Tortajada Terreny: Jose Hernandez, Pol Sabater, Jordi Querol, Marc Cabanes, Lluis Capitan, Albert Abella, Renato Ille i Samuel Gallardo
Ha estat un partit difícil en que els jugadors han aguantat el partit amb molt bona imatge, tot i tenint en compte que l'Ulldecona Roig és el primer en puntuació. Hi han hagut bones jugades i els jugadors no han perdut les ganes de jugar en cap moment. Es mereixen un 10. 1r.quart: 1-1 Gol de Jose2n.quart: 2-03r.quart: 1-04r.quart: 0-0

LA SENIA 12 SANTA BARBARA 4

GOLS:
FERRAN TISCAR 2
STEFI BONA 2
FELIX ALCIRA 2
DAVID RIPOLLES 1
BIEL CALLARISA 1
GERARD GAVALDA 1

CARTA DE UN ENAMORADO DEL FUTBOL BASE

Hace unos meses publicabamos un articulo homenaje a Paco Leon y meses despues un aficionado al futbol me escribe su opinion.

Confirmo en tots els termes aquest article d’opinió i de reconeixement a un bon tècnic i millor persona. No sóc el més indicat per comentar quelcom sobre aquest tema ja que resideixo fora de la localitat de La Sénia , però per afecte al club de futbol La Sénia ho vaig a fer.

Evidentment hi hauran opinions de tota mena, i uns diran que va ser ell qui va marxar, altres que va ésser la directiva qui el va “invitar” a deixar el club...sigui com sigui, és una llàstima, doncs vist des de fora (encara que no tant) no s’entén massa bé el que ha passat i possiblement, es reconegui molt més des de fora que des de dins del club.

És de domini públic el salt qualitatiu que ha donat el futbol base del club de futbol La Sénia en els darrers deu anys. Els qui som uns apassionats del futbol formatiu ho coneguem molt bé. Tots ens coneguem a la comarca i sabem que el C.F. La Sénia va implantar en el seu dia un model de gestió, impulsat per qui aleshores era el coordinador esportiu i màxim responsable del futbol base, Alejandro Segura, per cert molt criticat en un primer moment, però que al final l’hem copiat gairebé tots els clubs (els que hem pogut, clar) i que va tenir en Joan Miquel Carles –gran amic meu- com a l’iniciador del nomenat projecte i que després va tenir el rellançament definitiu amb Paco León.

Els mèrits adquirits pels diferents equips de base han estat molts i variats i mai un equip ha estat tan respectat i esperat amb certa temor com el juvenil del C.F. La Sénia dels darrers anys, especialment el de la darrera temporada. Ara, com un aficionat més, continuo assistint, de manera esporàdica, a partits del futbol base i si són del C.F. La Sénia millor. Però crec que no és el mateix, m’explico:

Les circumstàncies de la vida han fet que hagi coincidit darrerament en tres encontres de l’equip juvenil. Un la temporada passada al camp de La Rapitenca (es jugaven el segon lloc a la classificació) ; l’altre el primer partit de lliga de la present temporada, a casa, contra el C.D. Roquetenc i el darrer fa pocs dies al camp del Tortosa “B”.

El de La Rapitenca, tenia un motiu molt afectiu, per la meva vinculació amb els pares de David López (mort en un accident de tràfic i que En pau descansi)), i l’exemple d’esportivitat donat pel juvenil de La Sénia , tant per part dels jugadors, entrenador ( Paco León) com el delegat (Alejandro Segura) i em consta també per part del club, que van donar una lliçó de saber estar (encara avui es parla d’aquest fet a Sant Carles), i sé que tant un com l’altre van tenir molt a veure amb aquest detall.

El dia del Roquetenc vaig anar a veure el partit al camp senienc (sabia de la mort del jugador Joan Caballé, que En Pau Descansi) i la veritat vaig notar que mancava quelcom, a banda de què ni Paco ni Alejandro hi fossin ( l’absència d’Alejandro no em va sorprendre, ja que feia temps que deia que havia arribat el moment de jubilar-se, però la de Paco sí i molt) Els jugadors del Roquetenc no portaven braçals negres. Que ningú els va avisar del que havia succeït, o és que no en tenien?. No m’imagino per a res del món que si el C.D. Roquetenc hagués sabut el que havia passat, arribés a La Sénia sense res preparat. Conec a la directiva d’aquest club i segur que no sabien res.


Després , a les grades, escolto comentaris bastant despectius especialment en contra de Paco i un comentari en concret: “que si abans el futbol base del C.F. La Sénia era una guarderia”. Potser sí que ho fora, però aquesta guarderia tenia un Director, que per sobre de tot vetllava pels detalls. És un gran esportista i millor persona. Amb la seva educació i “bon fer” treia el millor partit dels seus jugadors, sense crits ni males formes. El seu mètode: la reflexió i convenciment a base del diàleg i cura dels seus jugadors com ningú (fa un parell d’anys, crec que el seu primer any al juvenil, li vaig veure un detall per a treure’s el barret: era al camp del Tortosa i havent esgotat els tres canvis (el C.D. Tortosa) , Paco va demanar-ne un a l’àrbitre perquè l’entrenador de l’esmentat club pogués aprofitar-lo. I això ho sabem els que l’hem tingut a l’altra banqueta com a rival.

No m’imagino ni a Paco ni a Alejandro a la banqueta, en un partit on es feia un sentit homenatge a un jove, que ha defensat la porteria del C.F. La Sénia des de que era aleví, i que surti l’equip contrari sense un trist braçal. Tan pobre està el club que no pot cedir a l’adversari uns quants metres de cinta negra?. Si faig aquest comentari és perquè conec l’estima que sentien els jugadors per Joan i en especial Paco i Alejandro i de l’afectats que tots estaven.

No conec als actuals Directius, Coordinador...però és evident que els resultats que estan evidenciant aquest any, especialment el juvenil A, res té a veure amb els obtinguts en els darrers 10 anys. No sé què està passant, però està clar que alguna cosa no funciona. Vaig ser testimoni de la segona part del juvenil A al camp del Tortosa “B” la present temporada. Mai havia vist un juvenil més descafeïnat. No el reconeixia.

Conec principalment als de tercer any, i des de David (millor defensa en edat juvenil), passant per Ander, Quim, Joan Abella, Joan Marc, Rafa, Ramón, etc, jugadors dels que es coneixen les seves qualitats futbolístiques (ho han demostrat durant vàries temporades, especialment essent juvenils de primer any, quan ja eren la base de l’equip; ho van demostrar la temporada anterior, essent de segon any, competint pel segon lloc de la classificació fins al darrer partit) i ara estan desconeguts. En aquest partit que mencionava anteriorment, al camp del Tortosa “B”, vaig preguntar a la grada i em van dir que hi havia tres jugadors jugant amb el juvenil “B” de La Sénia (Joan, Ramón i ander), que Quim estava lesionat a l’igual que Fran i Eduard. Després veig a la banqueta a Ander i a Joan Marc: el primer amb una gran esquerra i el segon amb una gran visió de joc.

Per a finalitzar, raonant tot això no m’estranya que els entrenadors rivals estiguin contents. L’altre dia em comentava un que feia poc que s’havia enfrontat a ells: “mai abans havia tingut un partit tan fàcil contra el juvenil de La Sénia”. “No calia preocupar-se de tapar la banda dreta de Joan Abella, no lligar en curt ni a Ander ni a Joan Marc, no necessitar tallar les incorporacions des del darrera de David Gómez, ni de cóm superar a Quim...”.

El més trist de tot, que s’està perdent la generació, amb tot el respecte a les altres anteriors i posteriors, de més qualitat, compromís i companyonia que ha donat el C.F. La Sénia i, potser, de la comarca.


Un gran enamorat del futbol base i ex entrenador de la comarca.

viernes, 12 de marzo de 2010

SALVEMOS AL CADETE


Si no hay ningún milagro , ningún cambio el cadete bajara a segunda división, se ha pasado de ser la pasada campaña el mejor equipo y disputar el play off final que daba derecho al ascenso a la Preferente y que se perdió frente al Cambrils.. El cadete tenia este campaña un equipo de menos cuantía , gran parte del bloque paso a la etapa del juvenil y dos jugadores aun en etapa del cadete Marti y Albert Verge decidieron dejar la disciplina senienc e ir a probar fortuna al Tortosa que es donde militan. El cadete estaba condenado a sufrir y así fue , un servidor aviso hace varios meses que había una solución para salvar al cadete, pasar un bloque de siete jugadores del infantil , los mejores y asunto arreglado, ni el presidente tomo ni una decisión, ni el responsable de fútbol base vio la necesidad de salvar la categoría al cadete , ni de que los jugadores cada semana se desmoralizaran por las goleadas encajadas. El culebron continuo en el cadete , uno de los entrenadores del cadete Don Antonio Reverte , dijo don porque se merece esto y mucho mas a sus 75 años dejaba el club después de siete años en el club , porque lo dejo, quizás por dormir mas tranquilo . Si alguien quiere salvar al cadete , la solución es sencilla , pasar al entrenador Carlos al infantil equipo que ya tiene asegurada la categoría , Alfredo Fuster al cadete como mister o intentar la vuelta de Victor Coma y pasar a siete jugadores del infantil, los mejores al cadete, no se si se salvaría pero se intentaría , por de pronto el cadete va camino a 2 división , el domingo gano el colista el Ulldecona por 0-2 :Si hace meses se hubieran tomado medidas otro gallo cantaría pero nunca es tarde, nunca . A mi me importa el cadete, a los padres, a la directiva , al responsable del fútbol base pues no lo se y yo aporto no solo ideas , soluciones . No se si cuando salga este articulo , se habran tomado soluciones y las necesarias , si las toman a medio gas , el cadete bajara y si hay un mister nuevo como Alfredo o Victor y con los mejores jugadores del infantil, el equipo se salvara , se lo aseguro.


Este articulo se publico hace mes y medio en la publicacion en Lo Senienc , el mister Alfredo cogio las riendas del cadete y a buen seguro si el hace tres meses hubiera cogido este cadete otro gallo cantaria , quizas el cadete se salve , ojala pero no sera tarea facil , Don Alfredo llego demasiado tarde y le deseamos lo mejor a el y el cadete.

LA SENIA 0 TORREDEMBARRA 1





LA SENIA :RAI, MARCE, FELIX , MANU, PACHA, JORDAN , JORDI, ALFONSO, CARLOS , IVAN , POL
SALIERON ,:XIMO, JOAN ABELLA,VILLAROYA, ARKAITZ.

Torredembarra: Oscar, David,
Rubén, Vidal, Vicente, Pepo (Diego),
Carlitos (Juan), Arturo, Ramon, Calvet,
Moya, Raul.
Arbitro: Mira García.

CINCO EXPULSADOS Y MUCHOS NERVIOS

Se perdió la imbatibilidad la ilusión duro ocho jornadas , se perdió la frente a un gran equipo que se presento con una gran defensa y la prueba que el equipo senienc prácticamente no rozo la portería del equipo visitante. Peso mucho que el equipo del Torredembarra se adelantara al marcador y que expulsaran a Pacha , esto hizo crecer al equipo visitante que estuvo muy asentado en el terreno e hizo que saltaran los nervios en los jugadores locales que terminaron con ocho jugadores al sumar dos expulsiones las de Pol y Manu y por parte del Torredembarra se quedo con nueve jugadores. El equipo senienc estuvo nervioso por el resultado inicial, por ver que perdían la imbatibilidad, así es el fútbol. Victoria casi justa del Torredembarra pero recordar que el equipo senienc ha hecho historia ocho jornadas invicto como mejor equipo de esta categoría en las ultimas jornadas.

A SIETE PUNTOS DEL RECORD

La pasada temporada el equipo senienc consiguió 21 puntos en esta ya se llevan 14 a pesar de la derrota de esta jornada, quedan diez partidos para batir el record de la segunda vuelta de la pasada campaña y se esperan en nuestro feudo cuatro grandes partidos, Ampolla, La Cava, Remolins y Ulldecona y en campo contrario seis encuentros el primero en campo del Icomar el sábado próximo. el otro record es son los ountos totales la pasada se consiguieron 41 y en esta a falta de diez jornadas 35.

JORDI TOLOSA , CON MUCHA MIGA DE FUTBOL
Titular indiscutible esta temporada es el segundo jugador que ha estado en el once inicial , empezó la temporada defensa pero finalmente el mister se dio cuenta que este no era su sitio y volvió a donde siempre el medio campo. Este jugador que ha nacido en el fútbol base y que lleva mas de media vida en el club además de ser un estupendo robador de balones es goleador cuatro goles la pasada campaña y en esta ya igualado su marca , goles muchos de cabeza por su altura y como no por su gran poderío en el área. Debuto hace seis temporadas en el primer equipo la primera campaña no tuvo sus oportunidades , el mister ni contó con el y tuvo que emigar a Rosell donde ali demostró que era casi el mejor jugador de este equipo , alli si le dieron partidos y confianza , una confianza que el club senienc le dio de nuevo en la tmporada 2005/2006 y ya jugo 18 partidos de titular y marco tres goles.Un jugador joven con mucho futuro y que ya lleva 86 partidos en las ultimas cinco temporadas ( sin contar con la actual) en el club y ya es el numero 36 de todos los jugadores que han militado en el club desde 1967 en el primer equipo. Lo mejor de Jordi no solo es su amor al club sino ser una bellísima persona , un trozo de pan con mucha miga de fútbol.

miércoles, 10 de marzo de 2010

ULLDECONA 3 LA SENIA 0

Alineació: Chis, Xavi Garcia, Èric, Joel, Xavi Pomada, Robert, Dani, Ferran , Joan Martí i Sergi Bel.
Banqueta: Jesús i Tomàs.
Partit igualat durant la primera meitat, com de tanteig, i on cap dels dos equips ha tingut ocasions de gol. Pareixia que la Sénia arribava amb més facilitat a porteria per les bandes però sense arribar a concretar res. A la segona part la Sénia no s'ha arribat a ficar mai dins del partit, i l'Ulldecona ha sortit amb més convicció. Les errades i imprecisions dels visitants han estat continues, i quan els locals han fet el primer gol, i especialment el segon, han baixat els braços i no han tingut ni siquiera una aproximació de perill a l'àrea rival.

lunes, 8 de marzo de 2010

PEÑISCOLA 1 ROSELL 1


DIEGO; PALLARES, J.FERRERES, FELIPE, JUANJO; JOAN GINER, JOFRE, SAM, RAUL, RAMON i OSCAR GRAU.
També han jugat: ALIN, JOTA, VICTOR i TORRES.
GOLS:
0-1 RAMON
1-1 PEÑISCOLA

Partit entre dos dels millors equips de la categoria molt disputat on el conjunt visitant s’haguera pogut emportar els 3 punts del camp del líder.
El primer gol del partit ha arribat als 10 minuts, obra de Ramon. En aquest resultat el Rossell ha continuat atacant i a pocs minuts d’acabar la primera part, l’arbit ha anul·lat un gol legal per una falta inexistent de J.Ferreres.
El gol del Peñiscola ha arribat a la segona meitat.
El resultat just haguera sigut un 1-2.
En nom del club agrair a tota la gent que va anar a Peñiscola a recolzar a l’equip.

VICTORIA DEL PREBENJAMIN EN ROSELL



Jugadors: Eloy, David Martin, David Verge, Marc Cortés, Marc Aspa, Héctor i Albert.
També Ian, Roger, Ivan i Alan
Primer quart: 0-1
Segon quart:1-1
Tercer quart:2-2
A la porteria: Eloy
Quart quart: 0-3
A la porteria:Ian
Tots els gols els ha
fet Albert Saragossa un d’ells de penal.
Partit molt igualat entre l’equip del Rossell i el de la Sénia amb moltes ocasions de gol a les dues porteries la qual cosa ens demostra la bona qualitat dels porters tant a la Sénia com al Rossell amb aturades d’autèntic mèrit. Una vegada més els xiquets han demostrat moltes ganes al terreny de joc han lluitat molt bé la pilota, amb bones passades entre ells que ens demostren que estan aprofitant força bé l’aprenentatge que estan rebent. Felicitar als xiquets una altra vegada. Molts ànims i continueu així, amb l’esportivitat que us caracteritza tot i la vostra curta edat.

LA SENIA 1 ASCO 5

DERROTA INAPELABLE

C. F. LA SÉNIA : Kevin, Jonathan, Josep Antoni, Dídac Abella (c), Martí Vinyals, Alex Marquez, Julen, Ramón, Koke, Cristian, Pablo.
Sustituciones: Cristian, Alexis, Mario, Morales, Sora, Lleixà.
Goles: 0-1 (12'); 1-1 Cristian (30'); 1-2 (36'); 1-3 (52'); 1-4 (62'); 1-5 (67'); 1-6 (71'
)

CRÓNICA
Quedan menos jornadas para el milagro, la permanencia. El equipo senienc tubo sus ocasiones en la primera mitad con varios remates sin suerte y los que tuvieron los jugadores del Ascó fueron a portería. Los primeros 40 minutos del equipo cadet últimamente son buenos, se aguanta bien al rival y se crean ocasiones hasta que hay un pequeño fallo de marcaje o error en defensa y nos descoloca las lineas provocando que el rival se crezca y se lo crea más.
En el segundo tiempo, como siempre, el equipo baja los brazos con el gol visitante y a partir de ahí aluvión de juego del equipo rival y los nuestros detrás del balón.
Hay que analizar los segundos tiempos muy bien porque es donde perdemos los partidos. Ánimo jugadores que todavía hay tiempo...

domingo, 7 de marzo de 2010

LA SENIA 2 FLIX 1

Gols: Èric i DaniAlineació: Jesús, Èric, Sergi Bort, Joel, Xavi Pomada, Robert, Dani, Xavi Garcia, Marc, Joan i Sergi Bel. Banqueta: Chis, Ferran i Tomàs.
La Sénia a començat dominant i tenint ocasions per marcar però no les ha aprofitat. En canvi, el Flix a la primera ocasió ha fet gol: una errada en defensa ha deixat un jugador visitant davant del porter i no ha perdonat. Cap al final de la primera part ha arribat l'empat: Èric ha sortit amb la pilota controlada des de la defensa i evitant rivals, que ni en falta l'han pogut parar, ha arribat davant l'àrea visitant i ha marcat en un xut creuat que ha estat imparable per al porter. A la segona part les principals ocasions i el domini han estat per a la Sénia, fins que Dani de falta ha marcat el segon. Fins al final del partit ha continuat la mateixa tònica: ocasions per ambdós equips però més per a la Sénia, però la falta d'encert de cara a porteria ha continuat fins al final.

CANONJA 2 LA SENIA 2

LA SENIA. . Rai,Marce, Felix , Ximo, Pacha , Jordi, Alfonso, Jordan , Issac, Ivan , Pol
Salieron , Manu, Carlos, Arkaitiz, Litmi.
Goles . Jordan , Pol


EN ESTADO DE GRACIA , OCHO JORNADAS INVICTOS
Si al principio de temporada alguien hubiera dicho que el equipo senienc era el mejor de la segunda vuelta y con ocho jornadas invictos nadie se lo hubiera creido. Una jornada mas el equipos senienc dio la sorpresa y ya son cuatro desplazamientos consecutivos donde el cuadro senienc da muestra de una gran fortaleza con la victoria en los campos del Ulldecona, Hospitalet y los empates en Gandesa y en esta jornada en la Canonja. La Senia se adelanto en los primeros minutos por mediaron de Jordán de cabeza , una primera parte nivelada donde se termino con 0-1 a favor del el equipo senienc . En la segunda el equipo local fue a por el empate y lo consiguió pero nuevamente el equipo senienc por mediación de Pol que esta en vena de gracia en esta segunda fase de campeonato adelanto al equipo pero en el munto 80 la Canonja empato el encuentro. Lo importante de este encuentro no es el empate importante , lo importante es ver a un equipo senienc que no solo esta en un gran momento esta en un record continuo jornada a jornada , no son ocho jornadas invictos , son ocho partidos donde el equipo senienc esta demostrando como el equipo en mas en forma del campeonato. De ganar el domingo al Torredembarra se aseguraria casi ya al 100 %la permanencia a falta de 10 jornadas , bestial.
Y AHORA A SOÑAR

Con una categoría casi salvada , con un equipo con estado de gracia , ocho jornadas invicto y a falta de 10 jornadas para terminar este campeonato el equipo senienc solo tiene una aspiración disfrutar de fútbol e ir a por todas. A buen seguro se puede quedar a mitad tabla pero y porque no mas arriba ,hay equipos con mucho poderío que actualmente están en los mismos puestos que La Senia como Torredembarra o Jesús. La Senia puede este año hacer no solo una campaña digna pueede incluso soñar quedar muy alto, en los primeros puestos , porque no soñemos, no es un sueño estar ocho jornadas invictos.

ALFONSO, SIETE TEMPORADAS CONSECUTIVAS EN EL CLUB

Si hay un jugador en entrega y pundonor que siente los colores seniencs este es Alfonso , no es un crak , no es una estrella pero es un clasico de las ultimas seis temporadas , mientras su hermano se iva al Alcanar , Jordan al Traiguera u otros probaban fortuna en Rosell porque aquí no les daban oportunidades el seguia aquí con sus lesiones , sus recaidas pero siempre con la ilusión de volver a jugar , hace unas temporadas ya le daban como perdido, las lesiones eran su calvario continuo pero no solo las ha superado es ya un hombre básico en el primer equipo en las tres ultimas temporadas , las dos ultimas fue titular , y en esta no solo es titular es un hombre básico, un jugador que lleva 115 partidos con el once inicial y con la camiseta senienca. Lleva siete temporadas consecutivas , un record que ninguno de los jugadores de la actual plantilla pueden decir , solo el Alfonso mas que un jugador , una gran persona.


SALVADOS
Una temporada mas el cuadro dirigido por el Guardiola senienc “ Don Placid “ permanecerá en la 1 Regional, por fin será una campaña de no tantos sufrimientos , en las ultimas tres fue todo lo contrario , la campaña del 2007 fue la del descenso a la 2 Regional, la del 2008 el retorno a la Primera Regional que no se hizo efectivo hasta la penúltima jornada y la pasada tuvo que volver Super Placid para salvar al equipo del descenso y hasta las ultimas jornadas su sufrió. En esta campaña que se empezó mal en pretemporada y con los inventos del mister en las cinco primeras jornadas donde solo se gano un partido hacían prever una campaña de infarto, como dijo el mister “ Tengo mucho trabajo que hacer “. La suerte de conocer sus posibilidades , a los jugadores y de ir siempre al limite ha hecho que este equipo desde la jornada 6 a la 21 haya perdido los mismos encuentros que en las cinco primeras, parece increíble y mas si el equipo senienc hasta el penúltimo domingo del mes de febrero es el equipo memos goleado de la categoría de 1 Regional junto con el Asco , es el mejor equipo de los 18 participantes desde el principio de año y ser el único que lleva seis jornadas invicto , ha pasado en mes y medio de estar en posiciones de descenso a estar a seis puntos de la salvación casi matemática y ojo en dato en las ultimas tres temporadas solo se han perdido en nuestro feudo cuatro partidos. El éxito de esta temporada es la culminación de cuatro temporadas consecutivas casi con el mismo bloque de jugadores y cada temporada reforzando alguna línea con la llegada de los nuevos juveniles ( Isaac, Roberto) , ocho hermanos juegan en un equipo , los Gomez , Lozano, Tolosa, Rodríguez que junto con otros ilustres como Vilarroya, Litmi, Xavi , Jordán, Pacha , Arkatiz, Carlos, Roberto Manu , Pol han hecho un bloque que todos son indispensables. El secreto de esta temporada ha sido trabajo, no perder la posición en el campo , tener pocas lesiones y jugar en muchas jornadas un mismo bloque , además de tener la fe en lo que se estaba haciendo prueba de ella que se remontaron muchos partidos esta temporada ademas de que esta campaña han sido tan efectivos otros jugadores cara a gol como Ivan , Tolosa o Marce como los delanteros Pol o Roberto que esta campaña no han tenido la suerte de cara. El objetivo esta cumplido ahora hay que trabajar para la venidera campaña donde hay nueve juveniles que terminan su etapa y hay tres o cuatro que pueden jugar tranquilamente en el primer equipo. Si hace años alguien hubiera dicho que se pudiera mantener un equipo en 1 regional con un 95 % de efectivos de la casa muy pocos se lo hubieran creído y es una realidad , otras poblaciones como Amposta o Rapitenca para ascender tuvieron que fichar jugadores de otras categorías, muchos equipos de la zona de Tarragona para ser campeones o mantener la categoria tienen un mercado de 300.000 habitantes en Reus/Tarragona , aquí en La Senia con la cantera con los jugadores locales sobra equipo para estar en la 1 Regional y si todos los jugadores seniencs que juegan en otros lugares que son mas de veinte ( Carlos Querol , Jofre, Giner, Franc Reolid, Gerard, Chescu ect) y otros que dejaron el futbol Marc Sans, Albert, Julen Rubio hay un equipazo para estar en esta categoría y para ya formar un filial en condiciones. Felicidades a todos los jugadores y como no a el mister Placid por esta gran campaña aunque para ello algunos partidos algunos jugadores seniencs en alguna jugada han rozado según me han confesado varios equipos contricantes al limite del juego deportivo pero como yo les he dicho , es que este año van al limite para no perder un punto, un mal pase y ni un punto. FELICIADES CAMPEONES.




LA SENIA 1 ROQUETENC 1


Entrenador: Albert Villarroya
JUGADORS: JAIRO, ALBERT, LLAVERIA, CARLOS, MANEL, DÍDAC, JORDI, JORGE, ERIC, MAYO i KEVIN.
TAMBÉ: PAU R., IU i QUIQUE.
GOLS: 1-0 Mayo.


En el partit disputat aquest dissabte al municipal de La Sénia entre el Roquetenc i l’infantil local, els tres punts es van escapar en els darrers instants de partit.
Els seniencs van disposar de clares ocasions, i de la possessió de la pilota i control del partit durant tot l’enfrontament. Van tenir oportunitats per acabar 2 ó 3 a zero, però van perdonar massa. No va ser fins el minut 6 de la represa quan Mayo va trobar l’encert que li havia faltat durant tota la primera meitat, i va obrir el marcador.
No obstant, en el món del futbol ja se sap, qui perdona, l’acaba pagant. Així doncs, quan faltaven tres minuts, es va cometre un error imperdonable, ja que s’havia prohibit terminalment cometre faltes a la frontal de l’àrea, i amb el partit tant avançat va succeir el que ja estava més que advertit: falta a la frontal, xut per dalt i empat a un.
Finalment, no podem acabar aquesta crònica sense destacar al porter de l’aleví Jairo, que va debutar amb l’infantil per les baixes de les tres alternatives a la porteria de l’equip, i va passar la prova amb nota, realitzant aturades de mèrit i mostrant-se molt segur en tot moment.

sábado, 6 de marzo de 2010

LA SENIA 7 SANTA BARBARA 9




Alineació: Porteria: Jordi Dauden / Aleix Tortajada Jugadors: José Hernandez, Pol Sababé, Sergi Aparicio, Jordi Querol, Marc Cabanes, Gerard Fábrega, Lluís Capitan, Samuel Gallardo , Renato Ille, Daniel Martínez i Albert Abella.



1r. quart: 0-0 El joc comença molt bé i molt ben jugat però sense ocasions de gol. Hi ha hagut una jugada a destacar feta per Jose i Sergi, llàstima que el porter l'ha parat.
2n. quart: 0-1 Hi ha hagut molt bona intervenció per part dels defenses i el porter.
3r. quart: 1-0 Gol de Pol. en un moment complicat que la pilota s'ha quedat al límit de la porteria i l'equip contrari reclamava parada. Ha continuat el joc molt ben defensat tota l'estona.
4t. quart: 0-3 No hi hagut sort, cal destacar les accions violentes i joc brut per part dels jugadors del Sta.Bàrbara.

En resum, ha sigut un partit emocionant fins al final tant al terreny de joc, com a la graderia, en que els jugadors una vegada més, han lluitat fins al final.

GANDESA 5 LA SENIA 4

EDUARD, SERGI, ORIOL, QUIM, XAVI, JOAN ABELLA, RAFA, FRAN, PABLO, ANDER Y JOAN MARC

También salieron, MARTI, FERRAN, JOAN ZARAGOZA Y PAU


Después de ir perdiendo por 3-0 en la segunda parte el juvenil consiguio ponerse 3-4, con goles de PABLO, MARTI, JOAN ABELLA Y FERRAN. A destacar los 3 pases de gol de Joan Marc.

CAMARLES 1 LA SENIA 0

Han jugat:
Marta Munuera
Marta Vila
Paula Duck
Raquel Garcia
Maria Vidal
Mireia Cortez
Sarai Girona
Suplents:
Miriam Serrano
Paula Abella

LA SENIA 4 EBRE ESCOLA 3

JUGADORS:MIHAI , ORIOL, ROGER, MIQUEL, JOEL, GABI, J.DIEGO, MARC, QUIM, CAPI I JOEL AP.
També: JUAN, ÀLEX, ADRIÀ, JAUME, AITOR I PAU.
GOLS: Capi (3) i Jaume (1)
DESTACAT: jAUME
Victòria agònica del l'aleví, que torna a sumar tres punts a casa. La primera part ha estat dominada per l'equip visitant, tot i això, al descans s'ha arribat amb 1-0, gràcies a un golàs de Capi. El començament de la segona part, ha tornat a estar fluix i, finalment, ha arribat l'empat. A partir d'aquí, el nostre aleví ha despertat i ha començat a gaudir de nombroses ocasions. D'aquesta manera ha arribat el segon gol de Capi, després d'una exel·lent jugada col·lectiva. Malgrat tot, ràpidament ha tornat a empatar l'Ebre Escola. Després s'ha tornat a repetir la mateixa història, ha marcat Capi, però, ha falta de poc temps per al final, ha empatat l'equip visitant, després d'una indecisió en defensa. A l'últim minut del temps reglamentari, el porter visitant s'ha hagut d'autoexpulsar per evitar el gol de Capi. Finalment, al temps afegit, ha arribat el gol de Jaume, que ha rematat una pilota que s'ha quedat morta, després de sacar un córner

lunes, 1 de marzo de 2010

LA SENIA 12 RAPITENCA BLANC 5

Jugadors: Ian, Dan, Ivan, David Martín, David Verge, Marc Cortés, Eloy, Albert, Héctor, Marc Aspa i Alan.

Primer quart: 2-3
Segon quart: 2-2
A la porteria:Eloy

Tercer quart: 4-0
Quart quart: 4-0
A la porteria:Ian

Gran partit el disputat al camp de la Sénia per l’equip senienc contra un equip que ocupa el tercer lloc a la lliga. Els dos primers quarts va dominar clarament l’equip visitant però els nostres xiquets van lluitar i defensar la seva porteria com autèntics jugadors professionals. Això, més la seva gran motivació i ganes de jugar, va donar un tomb de 180 graus al partit, van començar a dominar els groguets i van guanyar els dos últims quarts i per golejada. Van jugar super bé, fins i tot van aconseguir marcar xiquets que tenen menys possibilitat per la seva situació al terreny de joc. Els rapitencs no podien fer res, no els deixàvem tocar pilota. Els pares i simpatitzants vam disfrutar molt del partit, cal dir que a l’equip hi ha xiquets molt menudets que han començat aquesta temporada, amb aquells peuets calçats amb aquelles botetes que llueixen amb tant orgull... sou petits però grans jugadors!!!

Ànims, xiquets i felicitats perquè aneu pujant, poquet a poquet, però pugeu. Ganes de jugar no us en falten. Segui així.