LA SENIA A 2 JESUS Y MARIA 4

LA SENIA :Mihail- Sergu- Joel Adell.-Alex- Stefy-Joel Aparicio-Jaume Adell,
ENTRARON :Juan- Samuel -Renato.
GOLES : de La Senia: Jaume Adell (2)

El Jesus i Maria un equip quasi tot de Jugadors de segon any consolidat va tenir uns primers minuts de superioritat i de domini del joc, despres La Senia que esta format per 4 de segon any i tota la resta de primer ha tingut dificultats per aguantar el nivell fisic i a partir de tercer quart ha pogut dominar el joc i s´han tingut ocasions per poder arribar a empatar el partit pero cal afirmar la superioritat de l´equip rival.

PEÑISCOLA 3 ROSELL 1

ROSELL :DIEGO; JUANJO, FELIPE, SERGIO, PALLARES; MARC, JOFRE, RAUL, ISAAC, ALIN i JOTA.

SALIERON :QUIM, ALEIX ROYO, IVAN G.

GOL : FELIPE

Bon partit dels homes de Campos contra un dels equips més forts de la categoria.
La primera part ha acabat 2-1 amb bones ocasions per als dos equips. El gol del Rossell ha segut obra del central Felipe de falta directa despres de tocar a un jugador local.
Als primers minuts de la segona part ha arrivat el 3-1 definitiu desprès d’un molt bon gol de falta directa.
A segut un partit molt física amb dos grans equips que de ben segur estaran a la part alta de la classificació.

ATMETLLA 3 LA SENIA 1

LA SENIA :Iu,Oriol,Miquel,Jorge,Roger,Aitor,Jordi,Enric,Gabi,Eric i Quim.
Salieron: Gabi,Franc,José Juan Raül,Aleix.
Gol : Jose Juan

Mal començament de lliga per part del conjunt senienc,entre altres coses una de les causes va ser el vent.
A la primera part un migcampista de l'equip rival va fer una passada que un número 7 va acabar definint en gol.A la segona part José Juan va marcar un gran gol de còrner directe,aquest fet va pujar la moral als groguets però deseguida els contraris ens van clavar dos gols seguits i els groguets ja no van poder fer més fins a la fi del partit.

sábado, 25 de septiembre de 2010

ATMELLA 2 LA SENIA 0

LA SENIA :Eduard, Joel, Èric, Oriol, Xavi Pomada, Dani, Robert, Pablo, Joan, Jordan i Martí. Banqueta: Xavi Garcia, Didac i Cristian.

Partit disputat amb vent, on els seniencs no han sabut aprofitar que jugaven amb el vent a favor la primera part. Han començat dominant i han tingut alguna arribada amb un cert perill, pareixia que podrien; però, a mesura que passaven els minuts, s'han anat difuminant. Al final de la primera part, un penal innecessari ha donat avantatge als locals. A la segona part, els locals s'han dedicat a veure-les venir i els visitants no han posat les ganes suficients: a penes han guanyat cap duel individual i poques pilotes en disputa. No han cregut en la remuntada. Per acabar-ho d'arreglar, una falta inexistent donada per l'arbitre que a més ha permès que els locals l'ha traguessen ràpid a dos metres del lloc del que s'hauria d'haver sacat, ha acabat amb un segon penal a favor del locals i amb el 2-0 definitiu. Ni l'expulsió amb roja directa per agressió del local Enzo (s'ho hauria de fer mirar, i el seu entrenador també, perquè ha pegat a un rival estant la pilota fora del camp) ha donat opcions als seniencs, que han continuat perdent la batalla del mig del camp.

LA SENIA B 11 MASDENVERGE 0

LA SENIA :Oscar, Felix, Marc, Jordi, Ferran, Stefi, Gerard. Joan, Roger, Neus, Dani, Sergiu.

Gols: Ferran 4 , Marc 1, roger 2 , Joan 1 , Gerard , 2, Jordi 1

Gran debut de l'equip senienc en una categoria nova i remodelada que pareix que els jugadors s'han adaptat a la perfecció. L'equio ha portat en tot moment el control del partit i ha mostrat en molts instants grans moments de joc col·lectiu.

LA CAVA 2 LA SENIA 2

LA SENIA  :Xavi , Vilarroya , Rafa , Ferran , Manu , Jordan , Ramon , Alfonso, Enric , Pol, Carlos Tukai

RESERVAS : Carlos , Arkaitz , Oscar vidal , Joan Marc.

GRAN SACRIFIO DEL EQUIPO SENIENC.

Gran partido del equipo del cuadro senienc al sacar un empate del campo de unos de los favoritos para estar en las primeras plazas y ademas se presentaba complicado por la baja de Jordi Tolosa. El gran sacrificio de todo el equipo y la gran estrategia del mister de anular al jugador de La Cava Dario con un marcaje de fabula de Alfonso dio el resultado para que el partido terminara en tablas. En los primeros cinco minutos La Senia tuvo una gran oportunidad de adelantarse en el marcador pero fue el equipo local que puso el primer gol de la tarde pero faltando pocos minutos el equipo senienc empato la contienda con un pase de Ramon a Enric  y este le paso en bandeja a  Pol y este marco su primer gol de la temporada -El equipo senienc aguanto a La Cava en la primera parte poniendo una muralla defensiva de cinco hombres lo que hizo el el equipo local solo tuviera una unica oportunidad la del gol. La segunda fue un recital de tarjetas contra La Senia del arbitro y se saco este un penalti inexsistente y La Cava de nuevo se adelanto al marcador. Era muy dicicil remontar el partido pero el equipo senienc lo consiguio con un gol de Pol y de penalty faltando diez minutos para el final. Gran partido del equipo senienc que a pesar de tener un equipo menos competetivo que la pasada temporada en los dos primeros partidos solo perdio por la minima y en esta jornada dio la sorpresa y el campazao de empatar en La Cava gracias al gran espiruto de todo el equipo senienc.

martes, 21 de septiembre de 2010

DESAPARECE EL EQUIPO FEMENINO

El equipo femenino que iba a empezar su tercera temporada finalmente el club a optado por retiralo de la competicion cuando el calendario ya estaba confeccionado. Es una pena que las seis jugadoras que habian no puedan jugar en su club y tengan que emigrar a otros clubs y es una pena que desde la directiva sabiendo la situacion no se hiciera las gestiones oportunas para salvar al equipo.

lunes, 20 de septiembre de 2010

ROSELL 2`PLATGES ALCOSSEBRE

DIEGO; JUANJO, FELIPE, ALEIX, PALLARES; MARC, JOFRE, ISAAC, ALEIX R., ALIN i XESCU.

També han jugat: RAUL,IGNASI, ORIOL i QUIM

Gols: CHESCU, FELIPE

Bon partit del Rossell que no s’ha pogut endur els tres punts davant la seva afició al primer partit de lliga.

El resultat just haguera sigut una victòria local per totes les oportunitats de gol que han tingut.

En la primera part ha dominat l’equip local

El primer gol ha sigut obra de Felipe gracies a una jugada assajada.

Al cap d’uns minuts ha arribat el gol de l’empat visitant. Dos minuts més tard ha arribat el 2-1 gol de Xescu, desprès d’una molt bona jugada col·lectiva.

Amb el 2-1 s’haguera pogut sentenciar el partit ja que s’han tingut moltes ocasions clares de gol.

La segona part ha estat marcada per l’expulsió als primers minuts de Xescu. Amb un home menys el Rossell ha intentat fer el tercer, però desprès d’una jugada embolicada dins de l’àrea local ha arribat el gol de l’empat visitant.
Amb un home menys i amb el resultat amb empat el Rossell ha continuat atacant però no ha tingut sort de cara a porta.

viernes, 17 de septiembre de 2010

LA SENIA 1 NASTIC B 2

DERROTA INJUSTA

LA SENIA : Raimon , Arkatiz , Manu, Jordan , Ferran , Vilarroya , Alfonso , Jordi Tolosa , Pol,  Carlos  Querol , Enric.

SALIERON : Joan Marc , Ramon , Rafa Gallardo , Oscar Vidal.

El equipo senienc jugo este encuentro en campo del Sant Rafael por obras en el campo municipal para la instalación del césped artificial.

Fue un jarro fría para el equipo local cuando el Nastic se adelantaba en el minuto 2 pero antes de finalizar la primera parte empato Jordi Tolosa que recordemos que la pasada temporada marco siete goles. En la segunda parte el equipo visitante sentencio el partido y consiguió alzarse con una victoria final. El resultado justo hubiera sido un empate , el equipo senienc solo tuvo una oportunidad el que fue el gol y el Nastic solo llego dos veces a la porteria senienca y marco dos goles. Una derrota que hace mucho daño al equipo que con este resultado ya ocupa las ultimas posiciones y con la dificultad de que este año bajan seis u ocho equipos.

LA OPINION DEL MISTER

" UN PARTIDO DE POCO FUTBOL"
" EL CAMPO ESTABA EN MALAS CONDICIONES "
" HAY QUE TRABAJAR MUCHO EN EL EQUIPO "

JOAN ABELLA HA SIDO BAJA EN EL CLUB

FUTBOL FEMENINO

El equipo femenino se ha retirado de la competicion por falta de efectivos para afrontar la temporada

sábado, 11 de septiembre de 2010

CAMP CLAR 1 LA SENIA 0

LA SENIA  : Rai, Ferran , Ramon, Manu, Jordi, Jordan , Alfonso, Vilarroya , Joan Abella , Eric , Pol.
Salieron : Rafa , Joan Marc, Carlos  Querol, Arkaitz.

JOAN ABELLA Y ENRIC TUVIERON EL EMPATE EN SUS BOTAS

A pesar de la derrota el equipo senienc causo buena impresion. y aguanto el tipo ante  un equipo que aspira a estar el la parte alta de la clasificacion. Los primeros  30 minutos fueron de dominio alterno y en los ultimos quince minutos de la primera  parte el Camp Clar tuvo sus mejores oportunidades y asi consiguio su gol en tiempo de descuento de la primera fase por obra de Jose Ramon en una jugada de estrategia. el equipo senienc desaprovecho tambien una gran oportunidad de Joan Abella que se encontro solo  en el area frente al portero. En la segunda parte el cuadro senienc bajo un poco el ritmo pero el Camp Clar no fue tan agresivo en el juego y se conformo con el 1-0, en los ultimos minutos del encuentro Enric tuvo la oportunidad de empatar el partido en una gran ocasion en los ultimos minutos del partido. Jugadores descartacados Alfonso, Pol, Manu y Carlos Querol.

LA OPINION DE MISTER PEDRO GARCIA
" EL RIGOR TACTICO , EN SISTEMA DEFENSIVO Y ANTE EQUIPOS QUE DE MENOS CUANTIA NO SUPIMOS HACER Y EN ESTE PARTIDO SI ".

LA OPINION DEL JEFE DE PRENSA DEL CAMP CLAR
 "La Senia estara en la mitad tabla , hay cuatro jugadores que la tocan muy bien , dio impresion de un buen equipo ".

MUCHOS CAMBIOS , SEIS DEBUTANTES
Del equipo basico de la pasada temporada solo juegan Rai, Manu, Jordi Tolosa, Jordan, Alfonso y Pol y debutan  los juvenilesJoan Abella , Ramon demas de Vilarroya , Enric y Ferran, cinco debutantes y seis jugadores de la pasada campaña.

LA PREGUNTA DEL MILLON

¿ PORQUE JUGO DE LATERAL RAMON DE DEFENSA Y NO MEDIO EN EL CAMPO?

CAMP CLAR “ TEMPORADA DE TRANSICION”

La experiencia a este equipo de militar en Preferente no le sienta muy bien en la temporada 2005/2006 la alegría solo le duro una temporada en esta categoría y regreso a la primera regional, consiguió un nuevo ascenso en la campaña 2008/2009 y volvió por segunda vez en la Preferente y de nuevo a regresado a la 1 Regional categoría que ha militado ocho temporadas. De la pasada temporada solo continúan siete jugadores , Ignasi, Amador, Samu, , José Ramón, José Maria, David , Didac y de ellos cinco fueron titulares la pasada temporada a destacar que sigue el máximo goleador José Maria que marco nueve goles la pasada temporada. Un Camp Clar que ha bajado un el presupuesto y que aspiara a mantener la categoría, no ha hecho grandes fichajes y la experiencia de ascender nuevamente siempre esta en el aire pero esta temporada su meta es hacer un digno papel en esta categoría. Se le fueron varios de los integrantes , Raul , Infantes, Robert al Torredembarra, Dani Garcia y Salva al Catllar, Eric y Wiliam al Morell y entre los fichajes destaca Rojo del ( Torredembarra) De los seis principales goleadores de la pasada temporada solo continua José Ramón. Por segunda temporada repite el entrenador Isaac Fernández que aspira hacer un digno papel esta temporada.El camp clar gano recientente por 1-2 al Catllar equipo de preferente.