LA SENIA. RAI, PALLARES , MANU , MARCE , XAVI POMADA , JORDI TOLOSA , ALFONSO, ISSAC , PAU MUÑOZ , MARIUS , CARLOS TUKAI
BANQUILLO, QUIM , XAVI BARREDA, VILARROYA , RAMON ,JORDAN QUEROL , JOAN ZARAGOZA , DAMIAN.
BAJAS : FELIX , CHESCU, JORDAN GINER
GOLES : MARIUS

Mal partit dels seniencs que dieixen escapar les primeres posicions de la taula on van demostrar que sense actitud no es pot guanyar a ningú. En els primers cinc minuts, els seniencs van acosar la porteria local i semblava que sortien endollats per a gunayar el partit des d´un principi, però a partir del minut 10 la falta d´entrega dels visistants, i la força i ganes dels locals van decantar el partit i el Santa Bàrbara ja podria haver anat al descans amb algun gol a favor. Al final de la primera part es van produïr dues lesions, la de Pallarés i la d´Alfonso, dos dels pocs jugadors que encara es veia amb ganes, que van decantar definitivament el partit pels locals. A la represa, més del mateix però amb l´entrada de Carlos Gilabert pels locals, es va acabar de decidir el partit. Als dos minuts, i en la primera pilota que tocava, es donava la volta tot sol a dins de l´àrea i ajustava la pilota al pal, lluny  del porter Rai per marcar l´1 a 0. Sense que els visitants reaccionèssin, als 25 minuts de la segona part, en una pilota llarga, no hi va haver entesa entre els dos centrals visitants i el porter Rai acabava fent un claríssim penal que transformava Carlos Gilabert en el 2 a 0. A partir d´aquí, hi va haver un tímid esperit visitant, que va retallar distàncies mitjançant Màrius, i fins i tot hagués pogut empatar en un u contra u de Joan Zaragoza que no va saber definir sol davant el porter. Decepció total dels seniencs que van arrastrar 40 persones a fora de casa i que van marxar molt decepcionades.

domingo, 23 de septiembre de 2012

LA SENIA 0 CAMARLES 0

LA SENIA : RAI, PALLARES , MANU , FELIX , XAVI POMADA , ALFONSO, JORDI TOLOSA , ISSAC , PAU MUÑOZ , CHESCU , JOAN ZARAGOZA
BANQUILLO : QUIM BONET , KEVIN , MARCE , JOAN VILARROYA , RAMON , JORDAN QUEROL , CARLOS TUKAI

Molt bon partit el jugat per La Sénia i Camarles, que confirma que són dos aspirants a estar entre les primeres posicions a la taula en aquest campionat. El partit va començar bastant nivellat, però cap als deu minuts, el Camarles molt ben posicionat al terreny de joc i amb molta presió va ofegar completament als locals i durant vint minuts va passar per sobre de La Sénia, i s´hagués pogut avançar al marcador en un parell d´ocasions. Poc a poc els locals van anar imposant-se i l´últim quart d´hora de la primera part van imposar-se en el joc on van tenir un parell d´ocasions de Pau Muñoz i de Chescu per avançart-se al marcador.
La segona part va ser de domini de La Sénia en quatre o cinc ocasions clares de gol malaurades per Chescu, Joan Zaragoza i Ramon, on també cal destacar la bona feian del porter visitant Quim, que va desfer amb dues grans intervencions dos xuts enverinets de Chescu. Però el Camarles, a pesar del domini senienc, amenaçava constantment en perilloses contres, però la gran defensa senienca va fer que no tinguèssin cap oportunitat de gol.
Empat final, en un gran partit, encara que el que més es va merèixer la victòria van ser els locals.

sábado, 15 de septiembre de 2012

LA SENIA 2 PINELL 0

LA SENIA: RAI , PALLARES , MANU, FELIX , XAVI POMADA , TOLOSA , ALFONSO, ISSAC ,CHESCU, MARIUS , PAU.
BANQUILLO :  JOAN ZARAGOZA , VILARROYA , KEVIN , MARCE , DAMIAN , JORDAN QUEROL, CARLOS TUKIA.
GOLES : CHESCU
LOS MEJORES , MARIUS , PALLARES , CHESCU

Bon partit dels seniencs en el seu debut a casa en un partit on hagués pogut marcar molts més gols, però davant d´un bon rival, el Pinell, que va plantar cara i hagués pogut complicar i molt el partit si hagués concretat un parell de jugades clares de gol al tram final del partit.
El partit va començar amb els locals portant la iniciativa del joc, intentant donar molt de ritme al partit per tal de desbordar per banda i fer molt de mal en centrades directes a l´àrea, per contra el Pinell alentia més el joc, i intentava tenir més la pilota. Però al minut 11, en una jugada pel mig entre Màrius i Chescu, aquest últim l´aprofitava per fer l´1 a 0. A partit d´aquí, més domini dels locals, que en una molt bona primera part, sobre tot de Màrius en atac, desbordant continuament, i Pallares i Manu en defensa, que eren tot un mur, els seniencs haguèssin pogut sentenciar el partit. A la segona meitat, més del mateix, però amb un Pinell més ambiciós i arribant amb perill a l´àrea local, però que va permetre més contres de La Sénia. Al minut 70 a la sortida d´un còrner, fan falta a Pau quan anava a rematar de cap, i l´àrbitre xiula penal, Chescu el llença, el porter visitant l´atura però al rebuig Chescu fa el 2 a 0. Acte seguit van haver 10 minuts de domini del Pinell, amb dues ocasions claríssimes de gol, on si alguna hagués entrat, s´hauria complicat molt el partit per als locals. Amb l´entrada de gent fresca pels canvis fets, La Sénia hauria pogut golejar amb quatre ma a ma amb el porter visitant, que es va erigir amb l´heroi del partit, en aturar-ho tot en la recta final del partit.

domingo, 9 de septiembre de 2012

ALDEANA 1 LA SENIA 3

LA SENIA . RAI , FELIX , DAMIAN, MANU, XAVI POMADA , ALFONSO, JORDI TOLOSA , JORDAN GINER , MARIUS , CHESCU , PAU
BANQUILLO , JOAN VILARROYA , KEVIN , MARCE , ISSAC , JORDAN QUEROL , JOAN ZARAGOZA , CARLOS TUKAI

GOLES : CHESCU, MARCE , TOLOSA

EMPEZAMOS BIEN

Merescudíssima victòria per als seniencs en el partit inaugural del campionat, davant un conjunt massa agressiu, amb la permessivitat arbitral, que no va poder contrarestar l´intent de jugar a futbol dels seniencs, els quals van posar el que havien de posar per emportar-se els tres punts.
El partit va començar amb una jugada que reflexava el que passaria en la resta del partit. El nou jugador senienc Pau marxava per la banda i era enviat contra la tanca que delimita el camp sense que l´àrbitre indiqués res. L´intent de jugar a futbol per part dels seniencs era impedit pel continu joc dur, fora de la legalitat dels locals. Així la primera part va acabar 0 a 0 amb una ocasió dels seniencs en una rematada de Xavi Pomada, i amb la totalitat de la defensa local amb tarjeta groga. A la represa, més del mateix, joc molt dur per part de l´Aldeana on els visitants eren els únics que volien anar a per la victòria amb decissió. Al quart d´hora de la segona part, Chescu va treure una falta a la frontal de l´àrea i un jugador local situat a la barrera dins de l´àrea la va rebutjar amb la mà. L´àrbitre va tardar uns 20 segons en xiular el penal, però ho va fer i Chescu feia el 0 a 1. A partir d´aquest moment, els locals encara es van exaltar més, i es quedaven en deu homes per una dura entrada. Els seniencs van perdonar en un parell de contres, i a falta de deu minuts, i en una badada defensiva, un jugador local entrava a l´àrea i en notar un petit contacte es llançava a l´àrea, cosa que l´àrbitre no va dubtar en assenyalar el penal i calmar els ànims locals. 1 a 1 i nou encontre en deu minuts. Però els seniencs en lloc de venir-se avall, van anar a pel partit, sobre tot desprès de que els locals es quedaven en nou en una altra dura entrada. A falta de dos minuts, en un còrner, el nou jugador Màrius rematava de cap, el porter local rebutjava la pilota en una gran intervenció, i Jordi Tolosà al rebuig marcava de cap. Amb el partit decidit, Marce aprofitava un altre còrner per rematar de mitja volea a l´esquadra marcant el definitiu 1 a 3 al temps de descompte.