LA SENIA 2 ALDEANA 0

LA SENIA : RAI, XAVI POMADA , MARCE , MANU, FELIX , ISSAC , JORDI TOLOSA , RAMON , JOAN ZARAGOZA , MARIUS , PAU
BANQUILLO . QUIM , KEVIN , DAMIAN , CARLOS TUKAI , JOAN VILLAROYA JORDAN QUEROL , JORDAN GINER.
GOLES : MARIUS , JORDAN

Bon partit dels seniencs, després dels dubtes creats la setmana passada contra el colista, i contra un rival dur i correós, que no va deixar de lluitar fins a l´últim minut. Els seniencs van sortir endollats i van generar molt perill per les dues bandes a càrrec de Pau Muñoz i Màrius, i Joan Zaragoza pel centre, i de tant en tant en alguna entrada des de darrera d´Isaac. Als 10 minuts els visitants van haver de canviar el porter perque en una acció fortuita, aquest es treia la clavícula del lloc. Al minut 35, en una bona jugada col.lectiva Màrius feia l´1 a 0, però els locals van disposar d´ocasions a càrrec del propi Màrius, Joan Zaragoza, Pau Muñoz i Jordi Tolosà, per anar amb més avantatge al descans. A la segona part, els locals van seguir amb la mateixa tònica buscant el gol de la tranquilitat i van disposar de moltes ocasions per fer-ho, una molt clara de Màrius amb un mà a mà amb el porter, i unes quantes a sortida de còrner per part de Jordi Tolosà que no va encertar la porteria. Però a mida que el partit avançaba, els visitants van obrir línees per empatar el partit, però la defensa local es va mostrar inexpugnable. A falta de dos minuts, una centrada de Carlos Tukay era rebutjada per un defensa rival amb la mà, cosa que va aprofitar Jordan Giner per fer el definitiu 2 a 0 de penal. A l´últim minut, els locals es van quedar amb 10 per expulsió per vermella directa de Jordan Giner per una dura entrada.

domingo, 20 de enero de 2013

LA SENIA 1 CAMPREDO 0

LA SENIA : XAVI , QUIM , MARCE , MANU , JORDAN QUEROL , ISSAC , JORDI TOLOSA , RAMON , JOAN ZARAGOZA, MARIUS , PAU
BANQUILLO : DIDAC ABELLA , RAI , DIDAC, CARLOS TUKAI , VILARROYA , XAVI POMADA.
GOLES : ISSAC

Mala imatge donada per l´equip senienc en un mal partit contra el cuer, on és el més important són els tres punts sumats. L´equip tornava a jugar a casa després de la contundent victòria la setmana passada a Horta, i volia donar un cop d´efecte a la irregularitat mostrada  aquesta campanya, sobretot a casa. Però els locals van jugar un partit apàtic, sense caràcter, i evidencien la irregularitat que no li permet estar més endavant a la classificació. El partit va començar bé, ja que al minut 15 Isaac marcava de penal clar sobre Jordi Tolosà, el que al final seria l´únic gol del partit. Tot semblava que anava sobre rodes i la victòria seria plàcida, però la resta de la primera part ja no va donar res més. A la segona part, molts nervis locals i grans errades que haguèssin pogut sentenciar el partit, dos per part de Pau Muñoz, i tres claríssimes per part de Joan Zaragoza. A la fi resultat d´1 a 0 que va ser el millor del partit.

sábado, 12 de enero de 2013

HORTA 0 LA SENIA 5

LA SENIA . XAVI , QUIM , MARCE , MANU , FELIX , ALFONSO , JORDI TOLOSA , RAMON , ISSAC , MARIUS , PAU
BANQUILLO . JORDAN QUEROL , RAI , DIDAC , CARLOS TUKAI , JOAN VILARROYA , JOAN ZARAGOZA
GOLES : ISSAC-5

Magnífic partit dels seniencs en un camp difícil i contra un equip que estava a l´alça en les últimes jornades. Era el primer partit de l´any i el primer sense Chescu, que ha deixat l´equip i no se sabia com reaccionaria l´equip, però amb un gran treball de Pau i Màrius, i un Isaac estelar amb cinc gols, l´equip va demostrar que quan se ho proposa és un dels millors de la categoria. Ja des d´un principi, La Sénia es va mostrar més ambiciosa que l´Horta i dominant el mig del camp, amb gran mobilitat per les bandes, una defensa molt seriosa i tot l´equip aplicat en la pressió, va començar dominant el joc. Fruit d´aquest domini van anar arribant els gols i les ocasions. Al minut 15  Isaac aprofitava una gran jugada per banda de Màrius per fer el 0 a 1. Quatre minuts més tard, jugada per l´altra banda de Pau, i Isaac entrant molt bé tot el partit de segona línea feia el 0 a 2. A la mitja hora una gran jugada de Màrius semblava que seria el 0 a 3, però quan aquest només havia de rematar la pilota a una porteria sense porter, va donar l´esfèric a Isaac i aquesta va ser rebutjada per un defensa a la mateixa línea de gol. En l´única ocasió clara dels locals, Xavi va fer una gran aturada en una falta a la frontal de l´àrea. Al minut 43 Isaac aprofitava vàrios rebutjos a dins de l´àrea per signar un hat-trick i fer el 0 a 3 amb que es va arribar al descans. A la segona part, el domini senienc va ser més clar, portats per un magistral Ramon, que va poder fer el 0 a 4 en un xut des de fora de l´àrea que va tocar al travesser després de tocarla el porter local. El marcador es veia que aniria augmentant perque els seniencs tenien continúes ocasions de gol, tant de Pau, com de Màrius, i al minut 26 Isaac feia el 0 a 4 en culminar una bona acciño col.lectiva de tota la davantera senienca. Els locals es van despertar una mica i van tenir dues clares ocasions per escurçar el marcador, la primera va ser aturada per Xavi, en una gran intervenció, i la segona va tocar al pal. Finalment Isaac va fer el 0 a 5 als 35 minuts de joc de la segona part. D´aquí fins al final ocasions clares de Carlos Tukay i Joan Zaragoza per fer un altre gol. Però el marcador ja no es va moure més.